Nyheter

Mira Shanti Cassiopeia – vår superstjärna

✧ 2024-10-19 ✧:  Vi har en kattunge kvar som drömmer om ett hem och kärlek. Gå med i hans liv och bli hans mest älskade person!

Pontus & Penelope

✧ 2024-10-15 ✧: En viktig nyhet för oss – vår lila hane, som vi tog hand om lite extra i början, kommer att flytta till sitt nya hem tillsammans med sin mamma! Vi är så glada för hans skull och för att han får fortsätta växa upp med sin mamma. Snart kommer vi att dela med oss av fler uppdateringar om kattungarnas framtida äventyr.

✧ 2024-10-05 ✧: Nu är kattungarna redan tre månader gamla, och de har fått sin andra vaccinspruta. Alla har vuxit mycket, och deras energinivåer är på topp! De springer runt och leker, och vi förbereder oss för att de snart ska börja flytta till sina nya hem. En av chokladmaskade honorna stannar här hos oss, medan den andra förbereder sig för att flytta till sin nya familj i Norge.

Paris & Penelope
Pontus

✧ 2024-09-13 ✧: Idag har vi varit hos veterinären för den första vaccinen, och alla kattungar uppförde sig exemplariskt. De var lugna och nyfikna, och mamma-katt var hela tiden vid deras sida, även inne på kliniken. Vi är så stolta över hur väl de klarade sitt första besök.

✧ 2024-09-01 ✧: Kattungarna är nu nästan två månader gamla, och vi har bokat in deras första veterinärbesök för nästa vecka. De utvecklas så fint, och deras personligheter börjar verkligen komma fram. Två av ungarna – den ena chokladfärgade honan och den chokladfärgade hanen – har redan nya hem inbokade. Den lilla chokladhonan kommer att flytta till Norge. Chokladhanen, vår största kille, kommer att bo i Malmö.

Pontus – blåmaskad hane

✧ 2024-08-05 ✧: Våra små har nu blivit fyra veckor gamla och har börjat äta fast föda! Det är otroligt att se deras framsteg. Den lila killen har nu vuxit ikapp sina syskon och äter mycket bra. Alla är pigga och nyfikna, och de utforskar sin omgivning med stor entusiasm.

✧ 2024-07-15 ✧: Kattungarna har nu hunnit bli 10 dagar gamla och har precis börjat öppna sina ögon! Mamma-katt återhämtade sig snabbt. På den andra dagen var hon dock lite trött och åt dåligt, men efter en god natts sömn återkom hennes aptit, och hon började producera mer mjölk. Vi är så glada för dessa små!Den lilla lila hanen har behövt lite extra uppmärksamhet från oss, då hans syskon ibland knuffade bort honom från mammans bröstvårtor. Vi började mata honom separat för att säkerställa att han får i sig tillräckligt med näring. Alla växer snabbt och är fulla av liv.

✧ 2024-07-05 ✧: I dag kom våra efterlängtade kattungar! Vår hona födde underbara ungar: tre hanar (lila, choklad- och blåpointhanar) och chokladfärgade honor. Förlossningen gick väldigt smidigt.

P-litter

Utställning: Den 6-7 juli är det dags för den efterlängtade Internationella Kattutställningen i Hatstore Arena, Kalmar.
Evenemanget är en så kallad dubbel kategoriutställning, där raser inom kategori 2 och 4 visas upp på lördagen, medan raser inom kategori 1, 3 och huskatter tar plats på söndagen. Öppet för publik båda dagarna mellan klockan 09.00 – 15.00. Välkommen till en trevlig katthelg i mysiga Kalmar!

https://kalmar.com/evenemang/evenemang/2024-05-31-internationell-kattutstallning-calmare-kattklubb.html

Mira Shanti Cassiopeia

Helig Birma